Diete

Publiciatate



Ruladă de curcan cu fructe uscate

Data adăugării: 2011-01-05 09:53:53
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Ingrediente pentru 8 porții:

• suc de lămâie – de la 1 bucată
• sare, piper negru – după gust
• caise uscate – 78 gr
• stafide aurii mari – 30 gr
• nucă – 22 gr
• muștar boabe – 2 linguri
• miere de salcâm – 1 lingură
• file de curcan/piept de curcan – 945 gr

Mod de preparare:

1. Fileurile de curcan se taie fâșii late, se bat puțin cu ciocanul de bucătărie.
2. Se sărează, piperează după gust, se stropesc cu suc de lămâie.
3. Carnea se face rulouri și se lasă la marinat 2 ore la frigider.
4. După, carnea de curcan se scoate din frigider; pe fileuri se așează amestec de stafide/caise/nuca măcinată.
5. Iar se fac rulouri care se “fixează” cu scobitori și se așează pe o tavă tapetată cu folie/hârtie de copt.
6. Rulourile se stropesc cu suc de lămâie și se ung cu miere călduță.
7. Deasupra se presară boabe de muștar.
8. Tava se dă la cuptor pentru 35 minute.

Informații nutriționale:

Calorii 208.8 kcal/100g
Colesterol 67.7 mg/100g
Grăsimi 3.4 g/100g
Carbohidraţi 15.5 g/100g
Proteine 28.5 g/100g

Poftă bună!

Vizualizări: 706

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor