Diete

Publiciatate



Plăcintă cu nuci Marion

Data adăugării: 2010-12-14 19:33:07
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Ingrediente:

Aluat:

• cană cu unt nesărat, tăiat cubulețe;
• 5 linguri de zahăr;
• 1 ou;
• 2 1/4 căni de făină;
• 1/2 linguriță de sare.

Crema:

• 1/2 lingură de sare;
• 6 linguri de unt nesărat, încălzit;
• 2 căni de nuci;
• 1 1/2 căni de zahăr;
• 2 ouă.

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 220 de grade C. Se combină ingredientele pentru aluat într-un robot de bucătărie, până devin cocă. Se împarte în două: 3/4 și 1/4. Bucata mare se pune într-o formă rotundă pe hârtie de copt, iar din aluatul rămas se fac marginile. Se lasă la cuptor 12 minute. Ingredientele pentru cremă se amestecă și se pun peste foaia coapta și se dau din nou la cuptor pe 35 de minute.

Vizualizări: 2563

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor