Omletă din spanac și bacon de curcan
Data adăugării: 2010-12-14 13:58:52
Adăugat de: Hristina
Autor: -
Ingrediente:
* 1 ou;
* 2 albuşuri de ou;
* 2 felii de bacon de curcan fiert și fărâmițat;
* 1 ceașcă de spanac;
* 1 felie de toast din cereale integrale;
* 1 linguriță de unt;
* Spray de gătit.
Mod de preparare:
1. Într-un vas se bat cu ajutorul blenderului împreună ouăle, baconul și spanacul.
2. Tigaia este stropită doar un pic cu sprayul de gătit, și după ce s-a încălzit se toarnă compoziția dată.
3. Omleta poate fi servită cu o felie de toast din cereale integrale prăjită și unt.
Informații nutriționale per porție:
Calorii 308 kcal;
Grăsimi 16 gr;
Carbohidrați 16 gr;
Fibre 2 gr;
Proteine 24 gr.
Vizualizări: 2409