Diete

Publiciatate



Ciuperci umplute în stil marocan

Data adăugării: 2010-12-01 18:31:59
Adăugat de: Hristina
Autor: -

Ingrediente:

• 12 ciuperci albe, cu diametrul 8 cm;
• o linguriță de ulei;
• jumătate de ceapă fin tăiată;
• 50 g morcov fin tăiat;
• un cățel de usturoi tocat;
• 2 g chimen;
• 1 g coriandru;
• jumătate de cană de cușcuș negătit;
• 175 g terină;
• 2 linguri de stafide;
• pătrunjel fin tăiat;
• mentă fin tăiată.

Mod de preparare:

Se taie coditele de la ciuperci. Într-o cratiță mare non aderentă se încălzește uleiul. Se adaugă codițele de ciuperci, ceapa, morcovii și usturoiul. Timp de 5 minute se amestecă ușor după care se adaugă chimenul, coriandrul și cușcușul. Apoi țelina și stafidele. Se acoperă vasul și se lasă să fiarbă. Se lasă la răcit timp de 5 minute, după care se adaugă pătrunjelul și menta. Ciupercile se umplu cu acest amestec și se pun la cuptor, la 200ºC, timp de 15 minute.

Vizualizări: 2573

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor