Diete

Publiciatate



Slăbește în somn! Alimentele care îți ard caloriile cînd dormi

Data adăugării: 2016-03-13 18:46:18
Adăugat de: Hristina
Autor: foodstory.ro

Regula cu nici o masă după ora 6 seara poate fi dată uitării. Există cîteva alimente minune care pot să dea jos kilogramele în timp ce dormi. Secretul? Sunt alimente bogate în proteine, care îți vor aduce nutrienții necesari fără să îți creasca nivelul zaharului în sînge. Astfel, organismul va continua să ardă grăsimile în loc să le depoziteze. Uite ce gustări poți să iei înainte de culcare:

Fructe de pădure
Sunt cea mai potrivită gustare de seară pentru cei care tînjesc după ceva dulce fără să primească la pachet și mult zahăr și grăsimi. Vei avea, în schimb, o porție generaoasă de fibre, care sunt esențiale în pierderea kilogramelor. Asta pentru că e nevoie de mai mult timp pentru a le digera și te vor face să te simți sătul. Zmeura, murele și afinele au cele mai mare conținut de fibre dintre toate fructele de pădure.

Iaurt slab
Calciul este considerat unul dintre cele mai bune minerale care luptă impotriva grăsimilor, iar iaurtul este o sursă excelentă de calciu. Fără un nivel de calciu potrivit, organsimul va începe să elibereze un hormon numit calcitriol ce va încuraja organismul să depună grăsimea. Pentru gustarea de seară, asigură-te că iaurtul tău este unul slab, nu are zaharuri și grăsimi.

Migdale
Dacă nu întreci măsura și nu mănînci toată punga cu migdale, acestea pot fi trecute pe lista gustărilor permise la ore tîrzii. Migdalele conțin proteine, fibre și acizi grași Omega 3. Un pumn de migdale este suficient pentru a-ți satisface poftele. Combinația de fibre și proteine îți va stimula metabolismul, astfel încît sî fie mai eficient în arderea grîsimilor și caloriilor.

Carnea de curcan
Conține un aminoacid numit leucina, care joacă un rol important în protejarea musculaturii în perioada în care pierzi în greutate, forțînd organismul să caute energie în depozitele de grăsime. În plus, carnea de curcan e bogată în proteine ceea ce o va face o gustare sațioasă și te va feri de foamea de lup atunci cînd te trezești.

Avocado
Avocado sunt o sursa buna de fibre și de aceea intră pe lista de opțiuni bune pentru gustările de seară. Conține, însă, și grăsimi monosaturate, care trebuie consumate cu moderație, așa că un avocado ar trebui să fie doar o gustare ocazională.




Vizualizări: 1536

Comentarii:


Adăugaţi comentariu:

Introduceţi suma ciferelor